IT og hjemmesider

Lad NIELSEN ADMINISTRATION hjælpe dig i gang med en billig hjemmeside i et let tilgængeligt CMS-system, hvor du efterfølgende selv kan redigere og vedligeholde siden eller lade os gøre det.

Vi hjælper med IT og hjemmesider

Hvis du går og overvejer at oprette en ny hjemmeside, fordi du enten ikke har en hjemmeside, eller ønsker at forny din gamle hjemmeside som er ved at være lidt outdated, så er du kommet til det rette sted. Med let tilgængelighed som grundsten, er et flot visuelt udtryk en nødvendighed for at klare sig i den nye fagre verden, hvor tingene går lidt hurtigere online, end vi har været vant til.

Nielsen Administration tilbyder en billig hjemmeside, med eget domæne, til et overskueligt beløb, og afleverer altid en hjemmeside, der for dig som kunde, er let at gå til, uden skjulte gebyrer.

IT-Udstyr

Nielsen Administration er leveringsdygtig i alt indenfor IT-udstyr.

Med stor indsigt i markedet er Nielsen Administration altid på forkant med software- og hardware-udviklingen og spørger du, får du altid et ærligt svar på, hvad der er det bedste for dig og din virksomhed.

Har du brug for hjælp til implementering og anvendelse af systemerne, hjælpes du naturligvis også i gang. Det kan spare dig for fejlkøb og mange timers IT-opsætning.

IT-Support

Har du tidligere oplevet at have problemer med din IT-løsning, ved du også at hurtig support er helt afgørende, for at du hurtigere kan komme videre.

Nielsen Administration løser derfor ofte din udfordring via fjernsupport fra kontoret, men kommer naturligvis også ud til dig efter aftale.