Inkasso

NIELSEN ADMINISTRATION tilbyder dig en inkassoløsning med fuld service

Professionel hjælp til inkasso

Vi kan håndtere alt fra udsendelse af fakturaer, rykkerprocedurer og inkassovarsler til håndtering af inddrivelsessager, tvangsrealisering og løbende overvågning af dine debitorer. Vores inkassoprocedurer medfører positive resultater, uden det behøver påvirke forholdet til din kunde.

Har du penge til gode? I så fald er du absolut ikke alene, idet denne skæbne deles af mange andre kreditorer. Med en lang liste af ubetalte fordringer, er der grund til at handle hurtigt, når du konstaterer, at en fordring ikke bliver betalt til tiden. Du er ofte ikke den eneste, der vil have et krav mod pågældende skyldner.

Uanset hvor stort beløbet er på dine krav, kan Nielsen Administration tage hånd om sagen i inkasso på en måde, der giver et godt resultat, og er der behov for at gå rettens vej, kan vi også hjælpe dig med juridisk inkasso.

Nielsen Administration sigter mod at være en seriøs inkassopartner, som skaber løsninger mellem mennesker, der er uenige om betalingen af en fordring. God inkassoservice handler ikke nødvendigvis om at skræmme skyldnere mest muligt og true dem med bål og brand fra første henvendelse. God inkassoservice handler til gengæld om at bruge de rigtige ressourcer på det rigtige tidspunkt på den rigtige måde, så du som kunde kan få det størst mulige udbytte.

Uanset hvor god en virksomhed du driver, tror vi, at den rigtige inkassoprocedure fra Nielsen Administration er bedre til at inddrive gæld, og at du som kunde er bedre tjent med at bruge kræfterne på de kunder, som betaler.