Forskudsregistrering og forskudsopgørelse

Få hjælp til din forskudsopgørelse, så din årsopgørelse ikke kommer som en overraskelse.

Få styr på forskudsopgørelsen

Vi tilbyder at gennemgå din forskudsregistrering sammen med dig, således du senere slipper for ubehagelige overraskelser, for kun 890,00 kr. inkl. moms, såfremt du er almindelig lønmodtager.

Hvis du har virksomhed eller komplicerede skatteforhold, tilbyder vi naturligvis også gennemgang af forskudsregistreringen, men her afhænger prisen af kompleksiteten.

Ring på +45 28 15 12 71 og book din aftale inden kalenderen er fuld.

Hvad er en forskudsopgørelse, og hvad bør du gennemgå selv?

1. Befordringsfradrag

I de fleste tilfælde har Skat medregnet automatisk kørselsfradrag på din årsopgørelse i rubrik 51, som du også selv kan rette i.

Husk at du er berettiget til befordringsfradrag, hvad enten du er går, cykler, kører i bil, eller tager offentlig transport, og du minimum har 12 km til og fra arbejde.

2. Rejsefradrag

Hvis du i forbindelse med dit arbejde har været på rejse i over et døgn og opfylder betingelserne med overnatning , og din arbejdsgiver ikke har kompenseret dig for det.

3. Aktieavancer.

Tjek altid om dine gevinster og tab er med på din årsopgørelse.

4. Børnebidrag.

Har du børn under 18 år, som ikke bor hos dig, kan du få fradrag for betalt børnebidrag. Du skal som regel selv tilføre beløbet til din årsopgørelse. Du kan få fradrag for det meste af det, du betaler i børnebidrag. Det er en god idé at anvende beregneren på SKAT’s hjemmeside, når du skal beregne, hvor meget du kan få i fradrag.

5. Pension

Husk, der er loft over, hvor meget du kan indbetale på din ratepension med fradragsret. Derfor bør du tjekke, om dine indbetalinger overskrider loftet, som er 53.500 i 2017.

6. Renteudgifter.

Efter hånden som du afdrager på lån, bliver gælden mindre. Det samme gør sig gældende for dine renteudgifter, og disse er desværre ofte skyld i at der kommer en restskat, fordi man får et uberettiget fradrag hvis renteudgifterne er sat for højt.